Profiel

DEVELOP, een merk van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, staat voor professionele, state-of-the-art documentoplossingen voor kantoren. Wij brengen systemen, software en diensten op de markt voor uw specifieke documentbehoeften. Met ons brede aanbod producten en diensten zijn wij in Europa een van de toonaangevende merken voor start-ups en voor het midden- en kleinbedrijf.

Wie wij zijn

Wij zijn een echte trendsetter. Wij geven vorm aan de toekomst van documentcommunicatie. De adviezen die wij verlenen gaan veel verder dan gewone analyses en aanbevelingen. Wij evalueren uw behoeften, dragen vervolgens passende oplossingen aan en begeleiden u bij uw documentprocessen. Het belangrijkste doel daarbij is altijd om de productie en het beheer van documenten zo productief mogelijk te laten verlopen.

Waarop u kunt rekenen

Elke branche heeft andere uitdagingen. Elk bedrijf heeft andere behoeften. Wat hebt u, als starter of als kleine tot middelgrote organisatie, nodig om op een efficiënte manier documenten te produceren en te beheren? Dat zijn de zaken die voor ons de doorslag geven. De producten en softwareoplossingen die onder de DEVELOP-vlag worden aangeboden, bieden u tal van mogelijkheden om de productiviteit te verhogen en uw dagelijkse werk vlotter te laten verlopen.

Waar u ons kunt vinden

Ons omvangrijke internationale netwerk van vertegenwoordigers en onafhankelijke distributeurs en gespecialiseerde verkooppunten in meer dan zestig landen ondersteunt onze zakelijke klanten en garandeert de wereldwijde service voor onze producten.

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, dat is gevestigd in het Duitse Langenhagen, is een volle dochter van Konica Minolta Business Technologies, Inc., dat is gevestigd in Tokio in Japan. Konica Minolta Business Solutions Europe wordt vertegenwoordigd door dochterondernemingen en distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Wereldwijd werken meer dan 27.000 mensen voor Konica Minolta Business Technologies. In België kunt u ons vinden in Zaventem.