Partnerprogramma

 

TERUG

De waarden van onze onderneming

DEVELOP is een wereldmerk. De onderneming staat voor:

  • professionele
  • geavanceerde

zakelijke communicatie.

DEVELOP brengt systemen, software en diensten op de markt die voldoen aan de behoeften voor de productie en het beheer van documenten. DEVELOP wordt bijgestaan door partners over de hele wereld en is daarmee een van de toonaangevende merken voor start-ups en voor het midden- en kleinbedrijf.

Het omvangrijke internationale netwerk van vertegenwoordigers en onafhankelijke distributeurs en gespecialiseerde verkooppunten in meer dan zestig landen ondersteunt onze zakelijke klanten en garandeert de wereldwijde service voor DEVELOP-producten.

Deze waarden staan bij ons intern centraal en we passen deze waarden ook graag toe in de relatie met onze partners. Dit heeft DEVELOP geïnspireerd tot een professioneel partnerprogramma dat wereldwijd een hoogwaardige service garandeert.
Door technische expertise te delen door middel van bijvoorbeeld opleidingen gericht op vaardigheden en technologie kan DEVELOP de kennis en kunde van onze partners verbeteren. Wanneer onze partners beter in staat zijn om de bekroonde producten, oplossingen en diensten van DEVELOP  te verkopen, heeft zowel DEVELOP als de partner zelf daar veel baat bij.