PERSBERICHT

TERUG

Ineo+ 658 series: vlaggenschip van de multifunctionele kleurensystemen geïntroduceerd

Perfect geschikt voor het stimuleren van de productiviteit op kantoor

Zaventem, 10 januari 2017 – Voor afdelingen of gebruikersgroepen waar een hoge productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van het grootste belang zijn  - advocatenkantoren of financiële afdelingen bijvoorbeeld -  zijn de nieuwe premium multifunctionele kleurensystemen ideaal. Behalve dat ze nog gebruikersvriendelijker zijn dan hun voorgangers en dat ze een uitgebreide keuze aan afwerkingsopties bieden, is de nieuwe serie A3 ineo+ 658 ontworpen voor een hogere productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit bij het produceren van kantoordocumenten.

"Omdat het tempo op kantoor toeneemt, is het steeds belangrijker dat kantoorpersoneel erop kan vertrouwen dat een multifunctionele printer snel kwaliteitsproducten kan produceren," zegt product manager Agnes Blévi. "De nieuwe ineo+ 658 series is zo'n productiviteitsvergroter. Hij is gemakkelijk te bedienen, wat tijd en moeite spaart, en waarborgt een veilige en vlottere documentenstroom, zodat het kantoorpersoneel zich kan concentreren op zijn kerntaken."

Hoge productiviteit en betrouwbaarheid
Een aantal nieuwe functies van de ineo+ 658 serie zal uw kantoorproductiviteit verbeteren. Een nieuw ontwikkelde dual-scan documentinvoer met hoge capaciteit biedt een stabiele, snelle scanfunctie. Een hogere kopieer- en scansnelheid is vooral handig in werkomgevingen met grote volumes, zoals advocatenkantoren of educatieve instellingen. De prestaties en betrouwbaarheid van het scanproces zijn gemaximaliseerd dankzij de optionele ultrasone sensoren die zijn aangebracht in de documentinvoer, die er voor zorgen dat elk afzonderlijk origineel wordt gescand zonder multi-feed. Dit waarborgt een 100% beveiligde en betrouwbare scan-workflow, hetgeen met name van belang is voor juridische documenten zoals contracten of facturen.

Afwerkingsfinesse
De mogelijkheid om vrijwel elke printjob zelf te produceren is een doorslaggevend punt om tijd en geld te besparen. De ineo+ 658 serie maakt dit mogelijk, bijv. door de functie om marketing-, trainings- of presentatieboekjes te maken met maximaal 80 pagina's, door brieven op verschillende manieren te vouwen, door hand-outs te nieten, facturen te perforeren of door het Z vouwen van documenten. De uitgebreide selectie van optionele afwerkingsunits maakt de massaproductie mogelijk van professionele kwaliteit in drukke kantoren of onderwijsinstellingen.

Gebruiksgemak
Is het niet vaak zo dat een dergelijke geavanceerde productietechnologie ten koste gaat van het gebruiksgemak? Niet zo met de ineo+ 658 serie. Een speciale feature is het tabletachtige 10,1" touchscreen bedieningspaneel, dat er samen met de zeer soepele en responsieve navigatie voor zorgt dat deze kantoormachine extreem gemakkelijk en aangenaam is in het bedienen. Het feit dat de gebruikersinterface kan worden aangepast aan de gebruiksgewoonten van elk individu, ondersteunt en versnelt de bedienbaarheid, vooral bij het voorbereiden van complexere afdruk-, kopieer-, scan- of faxtaken.

Een andere kleine, maar significante verbetering qua gebruiksgemak is de functie voor het meten van de papiergrootte. Doordat papier met niet-standaard afmetingen automatisch wordt gemeten, vervalt de noodzaak voor een handmatige controle op papiergroottes.

Goed voor het milieu
De nieuwe ineo+ 658 serie omvat state-of-the-art technologie. Deze verlaagt haar energieverbruik, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar de eigenaar ook geld bespaart. De TEC-waarden van deze nieuwe reeks zijn één van de laagste in de sector en het geluidsniveau is gereduceerd tot een minimum.
Al met al belooft de nieuwe ineo+ 658 serie van DEVELOP een significante verbetering van de kantoorproductiviteit dankzij een breed scala aan nieuwe of verbeterde functies.