PERSBERICHT

TERUG

Hogesnelheid allround multifunctional

ineo 558-serie: eersteklas prestaties voor elke kantoorgrootte

Zaventem, 1 juni 2017 - De nieuwe ineo 558-serie van DEVELOP combineert uitstekende productiviteit en betrouwbaarheid met uitgebreide smartphone- en tabletconnectiviteit. Voeg hier nog het brede scala van individuele opties, de intuïtieve bediening en de veelzijdige afwerkingsmogelijkheden aan toe en u hebt de ideale oplossing gevonden voor supersnel monochroom printen van eersteklas kwaliteit.

"Deze nieuwe serie allround zwart/wit multifunctionals werd ontwikkeld voor uitmuntende resultaten in elk kantoor, groot of klein," aldus Patrik Thomas, product manager bij Konica Minolta Business Solutions Belgium. "In de publieke of private sector, bij verzekeraars, banken, uitzendbureaus of overheidsinstellingen — overal waar behoefte is aan een krachtige monochroom printer vormen deze vier A3-machines de ideale oplossing." Met alle belangrijke afdruksnelheden afgedekt — 30 ppm (ineo 308), 36 ppm (ineo 368), 45 ppm (ineo 458) en 55 ppm (ineo 558) — en een groot aanbod standaard of optionele functies, levert de ineo 558-serie betrouwbare meerwaarde voor elke kantooromgeving.

Uitgebreide functionaliteit

De ineo 558-serie is bedoeld als antwoord op de veranderende behoeften van klanten wat betreft verbeterde in- en uitvoerfuncties die essentieel zijn voor elke topklasse allround printer. Met name in kantoren waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, betrouwbaarheid en productiviteit, leveren deze machines het soort productieve functionaliteit die garandeert dat grote documentvolumes snel en efficiënt verwerkt kunnen worden.

Mobiele connectiviteit

Naadloze connectiviteit met smartphones en tablets is essentieel voor het hedendaagse mobiele werken. De ineo 558-serie biedt opties zoals Wi-Fi, Bluetooth LE en NFC-technologie zodat mobiele medewerkers kunnen genieten van stressvrij printen en scannen van documenten, direct van en naar hun mobiele apparaat — zonder omweg via een desktop-pc of laptop.

Intuïtieve bediening

Het 9-inch multi-touch scherm zorgt voor een intuïtieve bediening en makkelijke navigatie tussen de verschillende functies. Door het verder uitbreiden van de gebruiksvriendelijkheid en het grote bedieningsgemak, biedt DEVELOP het kantoorpersoneel toestellen die een plezier zijn om te gebruiken, in het bijzonder omdat het bedieningspaneel ingesteld kan worden volgens de specifieke wensen van de gebruiker. Het "know one – operate all” principe, dat nu voor bijna alle ineo-kantoormachines  - zowel monochroom als kleur -  geldt, betekent bovendien dat al deze systemen dezelfde handling, specificaties en mogelijkheden hebben. Resultaat is dat gebruikers makkelijk elk ineo-toestel kunnen bedienen. Meer zelfs, naadloze integratie is gegarandeerd wanneer een toestel uit de ineo 558-serie wordt toegevoegd aan een bestaand netwerk.

Energiebesparende prestaties

Met de ineo 558-serie kunnen bedrijven vertrouwen op een hoogwaardige kantoormachine, zonder veel energie te verbruiken. De gebruiksvriendelijke energiebesparingsfuncties staan bovenaan in de ranglijsten van sectorstandaarden, bijvoorbeeld met een stroomverbruik van slechts 0,5 W in slaapmodus. Met een CO2-emissie die ook lager is dan die van de vorige modellen, is de ineo 558-serie tevens een milieuvriendelijke oplossing.