PERSBERICHT

TERUG

DEVELOP introduceert nieuwe kleurensystemen

Meer flexibiliteit door mobiel printen

Zaventem, 21 januari 2016 – De werkplek van de toekomst is flexibel en mobiel. Steeds meer kantoorpersoneel wil vanaf hun mobiele apparaten printen. De nieuwe ineo+ 227/287 kleursystemen van DEVELOP vormen de printoplossing voor toekomstgerichte ondernemingen. Met deze MFP’s zijn kantoren klaar voor de toekomst.

“Het meest opvallende kenmerk van deze twee nieuwe kleursystemen van DEVELOP is ongetwijfeld de mobiele printfunctionaliteit”, zegt Robin Schieveen, Product Manager Office & Services Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “Mobiele gebruiksmogelijkheden zijn niet meer weg te denken uit moderne kantooromgevingen. Geen enkele kantoormedewerker wil door rompslomp bij het printen of scannen vanaf een mobiel apparaat kostbare tijd verliezen. De ineo+ 227/287 komt tegemoet aan de behoeften van ondernemingen waar veelvuldig mobiel wordt gewerkt en gebruiksgemak essentieel is.”

Overal en altijd printen
Mobiel kantoorpersoneel wil de flexibiliteit om vanaf elk mobiel apparaat op elk printsysteem documenten af te drukken. De nieuwste MFP’s van de kleurenline-up van DEVELOP voorzien in deze behoefte. Zo is de nieuwe ineo+ 227/287 uitgerust met een Near Field Communication (NFC)-functie voor Android-toestellen. Hierdoor wordt de tablet of smartphone van een medewerker automatisch verbonden en beschikt men over handige functies als touch-to-print en touch-to-scan.

Meer dan een multifunctionele printer
Naast de mogelijkheid tot mobiel printen, bieden beide systemen een verbeterde productiviteit, hogere capaciteit en veelzijdige afwerkingsopties. Met een maximaal papierformaat van A3 en een printsnelheid van respectievelijk 22 pagina’s en 28 pagina’s per minuut zijn de ineo+ 227 en 278 optimaal uitgerust om aan de afdrukvereisten van kleine tot middelgrote kantoren of werkgroepen te voldoen. Het 7-inch touch screen-display is een intuïtieve interface die eenvoudig te bedienen is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van individuele gebruikers of groepen. Deze eigenschap bespaart veel tijd bij routineprintwerkzaamheden of kopieertaken.

Gereduceerde CO2-uitstoot
Bij steeds meer ondernemingen is duurzaamheid een prioriteit. Daarom erkennen zij de noodzaak om hun CO2-uitstoot te reduceren. De ineo+ 227/287 kan hier een bijdrage aan leveren. De nieuw ontworpen engine in deze multifunctionele A3-printers is niet alleen nóg compacter, maar weegt ook 15 procent minder dan zijn voorganger. Daarnaast is het stroomverbruik efficiënter en is de hardware verbeterd, met als resultaat dat de CO2-uitstoot van deze systemen wordt verminderd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar hiermee bespaart een onderneming ook op de energiekosten en wordt er goedkoper geprint. 

Voor meer informatie over de ineo +227 klik hier.

Voor meer informatie over de ineo +287 klik hier.