Dataveiligheid

In het bedrijfsleven worden gegevens langs verschillende digitale wegen verzonden. Die wegen zijn echter niet zonder gevaren: hackers of virussen liggen altijd op de loer. Gelukkig zijn er antivirusprogramma's, netwerkbeheerders en tools om uw omgeving veilig te houden. Maar hoe zit het met uw digitale kantoorsystemen? Zijn uw multifunctionals net zo goed beveiligd als uw computers?

Betrouwbare beveiliging

Bijna alle processen en workflows beginnen of eindigen op een multifunctional of komen er op wat voor manier dan ook mee in aanraking. Uw multifunctionals zien dus heel wat gegevens voorbijkomen. Het is dan ook essentieel dat multifunctionals op kantoor goed worden beveiligd.

Ons uitgebreide aanbod beveiligingsfuncties (standaard of optie) vormt een degelijke basis voor professionele oplossingen, bijvoorbeeld om datalekken te detecteren en te voorkomen, zodat uw organisatie in haar geheel of afzonderlijke personen binnen uw organisatie geen financiële of reputatieschade lijden.

Bijna alle DEVELOP-systemen zijn gecertificeerd conform Common Criteria/ISO 15408 EAL3. Dit zijn de enige internationaal erkende normen voor het testen van de IT-beveiliging van digitale kantoorsystemen. Printers, kopieerapparaten en software met ISO 15408-certificering hebben een strenge beveiligingsevaluatie ondergaan en bieden het soort en niveau van beveiliging dat voorzichtige organisaties moeten nastreven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.