Consumables

Als betrouwbaarheid en een superieure printkwaliteit belangrijk voor u zijn, vertrouw dan op ons perfecte team: DEVELOP-printers en -multifunctionals in combinatie met originele DEVELOP-verbruiksmaterialen. Om er zeker van te zijn dat producten met het label DEVELOP het originele artikel bevatten, koopt u uw verbruiksmaterialen bij de gespecialiseerde dealer. Want alleen dan kunnen de beste prestaties en een probleemloze en lange levensduur van uw waardevolle systemen worden gegarandeerd.

Vertrouw op het origineel

Veel bedrijven willen hun kosten verlagen. Niet alleen bij grote, nieuwe investeringen wordt goed naar de prijs gekeken, maar ook bij kleinere verbruiksmaterialen, zoals toner. Daarom komen er steeds meer bedrijven op de markt die goedkope, alternatieve producten aanbieden of die beweren het originele product te hebben voor een lagere prijs.

Maar 'goedkoop' is iets anders dan 'goed'. Als toner van mindere kwaliteit wordt gebruikt, kan dit gevolgen hebben voor de printkwaliteit en kan het systeem bovendien onherstelbare schade oplopen. Een keertje goedkoop wordt dan alsnog een dure aangelegenheid. Daarom raden wij de originele DEVELOP-toner aan.

Download onze brochure. U komt dan alles te weten over de voordelen van originele verbruiksmaterialen en hoe u deze kunt aanschaffen.

Waar uw verbruiksmaterialen bestellen?

Toestellen met een onderhoudscontract
Voor uw toestellen gedekt door een DEVELOP Belgium onderhoudscontract, nodigen wij u uit om gratis gebruik te maken van onze Customer Portal om uw bestelling online te plaatsen:

www.MyDevelop.be

Toestellen zonder onderhoudscontract
Indien uw toestel(len) niet gedekt zijn door een DEVELOP Belgium onderhoudscontract, gelieve uw plaatselijke dealer te contacteren.